Suikerspin Verhuur

Candy Delicious verhuurt een complete Suikerspin Stand, zo maak je van elk evenement een ware belevenis en een avontuur.
Bij de Stand leveren wij diverse soorten gekleurde suiker om je feest of evenement nog mooier te maken. Standaard zit er in het verhuurpakket 1 kleur suiker, maar als optie kan er gekozen worden voor meerdere kleuren, dit echter tegen een meerprijs.
Ook is het pakket voorzien van een moderne en eenvoudig te bedienen Suikerspin machine welke perfect past in het totaal plaatje.
Net zoals bij de suiker is het pakket inclusief vierkante Suikerspinstokken met een lengte van 38 cm. Op verzoek en tegen meerprijs zijn deze ook te verkrijgen in een lengte van 60cm.
Tevens zit er een doseerschepje in het verhuurpakket en een duidelijke gebruikershandleiding in het Nederlands.
Als extra opties kun je een kabelhaspel en/of breng- en haal-service reserveren bij de Suikerspin Stand.
Ook bestaat er de mogelijkheid om voorverpakte Suikerspin te leveren in emmertjes, deze zijn erg leuk voor een aandenken of presentje voor je gasten. Emmertjes kunnen worden voorzien van een persoonlijke sticker.
Mocht je zelf geen tijd hebben om de Suikerspinnen te maken, geen nood, wij kunnen de Suikerspin Stand ook inclusief personeel leveren.

Terug naar “Kijkje in de zaak”

Bron: Candy Delicious Boxtel
Email: info@candydelicious.nl
X